خورشید در خدمت یزدیها برای تولید انرژی پاک با شعار یزد قطب انرژی خورشیدی

وام و تسهیلات


توضیحات بیشتر

مجری طرح تولید پراکنده و انرژی‌های نو شرکت برق منطقه‌ای یزد ضمن بیان این که یزد با بهره‌برداری از ۱۹ نیروگاه خورشیدی و برنامه‌ریزی برای ساخت ۸۵ نیروگاه جدید از پیشروترین مناطق کشور در حوزه انرژی تجدیدپذیر است، گفت: موقعیت جغرافیایی ممتاز، بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال و تسهیل سرمایه‌گذاری در این حوزه، نویدبخش تحقق شعار «یزد، قطب انرژی خورشیدی» و دستیابی به تولید دو هزار مگاوات برق خورشیدی در سال‌های آتی است.

«میرزا رضا صفار نیری» در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به این که استان یزد به‌ عنوان یکی از مناطق با پتانسیل بالای تابش خورشیدی در کشور، به سرعت در حال پیشرفت در حوزه تولید برق از انرژی خورشیدی است، اظهار کرد: تاکنون ۱۹ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت مجموعی ۱۳۶ مگاوات در استان یزد به بهره‌برداری رسیده‌ است و در حال تولید انرژی هستند.

وی افزود: این نیروگاه‌ها نقش مهمی در تأمین نیاز برق استان ایفا می‌کنند و نشان‌دهنده شروع حرکت به سمت استفاده گسترده‌تر از انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور هستند.

صفار نیری با اشاره به این که ۸۵ نیروگاه خورشیدی در این حوزه با ظرفیت یک هزار و۶۳۴ مگاوات در دست ساخت هستند که نشان‌دهنده روند روبه‌جلو در این بخش است، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت بالای تابش خورشید در استان یزد که به‌طور متوسط ۳۰۰ روز آفتابی در سال دارد، این نیروگاه‌ها می‌توانند در تأمین برق به‌ ویژه در فصل زمستان که نیاز به انرژی بیشتر است، نقش مؤثری ایفا کنند.

مجری طرح تولید پراکنده و انرژی‌های نو در استان با اشاره به این که موقعیت جغرافیایی مناسب استان یزد و تابش خورشید در آن، به همراه واگذاری ساختگاه‌های متعدد به سرمایه‌گذاران، زمینه‌ساز رونق کسب‌وکارهای مرتبط با تولید برق از انرژی خورشیدی در این منطقه شده است، گفت: این عوامل باعث شده‌اند که استان یزد به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم انرژی خورشیدی کشور مطرح شود و در آینده‌ای نزدیک شاهد تحقق شعار «یزد، قطب انرژی خورشیدی» خواهیم بود.

وی با تاکبد بر این که در راستای اهداف توسعه‌ای استان، سند «یزد نوین» هدف‌گذاری کرده است که طی سال‌های آینده، دو هزار مگاوات برق خورشیدی در استان تولید شود، خاطرنشان کرد: تاکنون ۸۵ مکان ساخت نیروگاه با ظرفیت هزار و ۶۳۴ مگاوات به سرمایه‌گذاران واگذار شده که این امر نشان‌دهنده گام‌های مؤثر در جهت تحقق اهداف توسعه‌ای این بخش است.

وی عنوان کرد: خوشبختانه گفتمان مثبتی پیرامون تولید برق از انرژی خورشیدی در استان شکل گرفته است و امید می‌رود که با رفع موانع موجود و تسهیل بیشتر فرآیندهای سرمایه‌گذاری، شاهد رشد و رونق بیشتر کسب‌وکارهای مرتبط با انرژی خورشیدی باشیم.

صفار نیری در پایان اظهار کرد: استان یزد به‌عنوان یک مرکز مهم برای تولید برق از انرژی خورشیدی، در مسیر تبدیل شدن به قطب انرژی خورشیدی کشور قرار دارد و با ادامه روند فعلی، می‌توان به تحقق این هدف و ایجاد اقتصاد خورشیدی در استان امیدوار بود.

بیزینس پلن

------------------

نیروگاه خورشیدی، طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی ،هزینه راه اندازی نیروگاه خورشیدی ، شرایط وام نیروگاه خورشیدی


لیست مقالات

آخرین محصولات