صندوق نوآوری به دانش‌بنیان‌ها تسهیلات استقرار اعطا می‌کند

وام و تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی


توضیحات بیشتر

در خدمت جدیدی که همزمان با ایام دهه فجر از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری معرفی شده است، «تسهیلات خط استقرار» با هدف حمایت جهت تامین محل کار مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان، از طریق ارائه تسهیلات برای تکمیل احداث، بازسازی یا خرید سوله، کارگاه یا دفتر کار در شهرک‌های صنعتی، پارک‌های علم و فناوری، مناطق ویژه اقتصادی و شهرک‌های علمی تحقیقاتی پرداخت می‌شود.

مبلغ این تسهیلات تا ۷۰ درصد ارزش کارشناسی‌شده ملک یا ۷۰ درصد برآورد هزینه‌های احداث/ بازسازی، تا سقف ۶ میلیارد تومان، با دوره اجرای حداکثر ۱۲ ماهه، بدون تنفس و دوره بازپرداخت ۴۸ ماهه و با نرخ ۲۰ درصد به شرکت‌های دانش‌بنیان اعطا می‌شود.

بر اساس اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی، اجاره بلندمدت ۱۰ ساله عرصه و تملک اعیانی در پارک‌های علم و فناوری و سایر موارد مشابه نیز به عنوان تملک محل کار تلقی می‌شود.

این تسهیلات با عاملیت صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی پرداخت و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری، در مجموع هزار میلیارد تومان (۱ همت) قرارداد تسهیلات خط استقرار با ۲۷ صندوق پژوهش و فناوری اجرایی شود.

بهمن ماه سال جاری و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، قرارداد خط اعتباری ویژه استقرار ۵ صندوق پژوهش و فناوری در استان های زنجان، گلستان، همدان و همچنین دانشگاه تهران و نیرو در مراسمی امضا و به مدیران این صندوق‌ها اعطا شد.

طرح توجیهی

صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور حمایت از نوآوری و توسعه فناوری‌های نوین در کشور ایران تأسیس شده است. اهداف اصلی این صندوق شامل موارد زیر می‌شود:

1. حمایت مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان: تأمین منابع مالی لازم برای فعالیت‌ها و پروژه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق ارائه تسهیلات مالی، وام، سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر و حمایت از تجاری‌سازی فناوری‌ها.

2. توسعه فناوری و نوآوری: کمک به توسعه و ارتقای فناوری‌های نوین در کشور و تقویت توان رقابتی صنایع و شرکت‌های داخلی در سطح ملی و بین‌المللی.

3. تشویق به همکاری‌های بین‌المللی: ایجاد بسترهای مناسب برای همکاری‌های فناورانه با شرکت‌ها، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های بین‌المللی به منظور انتقال دانش و فناوری به کشور.

4. توانمندسازی کارآفرینان و نوآوران: آموزش، مشاوره و ارائه خدمات تخصصی به کارآفرینان، نوآوران و شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه کسب‌وکارهای نوآورانه.

5. ارتقاء سطح فناوری در بخش‌های مختلف اقتصادی: هدایت منابع مالی و تسهیلات به سمت بخش‌های مختلف اقتصادی کشور به منظور ارتقاء سطح فناوری و افزایش بهره‌وری.

6. ایجاد محیط مساعد برای رشد نوآوری: فراهم کردن شرایط مناسب برای رشد نوآوری و خلاقیت در کشور از طریق ایجاد زیست‌بوم مناسب، شامل پارک‌های علم و فناوری، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد.

صندوق نوآوری و شکوفایی با ارائه خدمات و تسهیلات متنوع به شرکت‌های دانش‌بنیان، نقش مهمی در تقویت اقتصاد مبتنی بر دانش و فناوری در ایران دارد.

نیروگاه خورشیدی


لیست مقالات

آخرین محصولات