با وام و تسهیلات ۹۶۰ میلیونی مسکن چند متر خانه می توان خرید؟

وام و تسهیلات


توضیحات بیشتر

کمیته امداد امام خمینی (ره): آدرس سامانه وام کمیته امداد امام خمینی ، وام‌ها و تسهیلات ، اهداف و خدمات

اثرگذاری وام ۹۶۰ میلیون تومانی خرید مسکن به واسطه افزایش قیمت‌ها همچنان در حال کاهش است. امروز با این وام می‌توان ۸.۳ متر مسکن در شهر تهران خریداری کرد.

مطابق آخرین گزارش بانک مرکزی از تحولات بازار مسکن طی مرداد ۱۴۰۳ متوسط قیمت مسکن به ازای هر مترمربع ۸۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود که در مقایسه با ماه قبل (تیرماه) ۱.۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد. متوسط قیمت مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران در اولین ماه تابستان امسال ۸۷ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان بود.

بررسی متوسط قیمت مسکن در بازه زمانی مرداد ۱۴۰۲ تا مرداد ۱۴۰۳ نشان می‌دهد هر مترمربع واحد مسکونی ۱۲.۸ میلیون تومان گران شده است.

یکی از محل‌های تامین منابع مالی برای متقاضیان ورود به بازار مسکن،‌ وام خرید است. این وام و تسهیلات از محل اوراق حق تقدم مسکن (تسه) به متقاضیان پرداخت می شود و برای زوجین تهرانی ۸۰۰ میلیون تومان و با احتساب وام تعمیر (جعاله) ۹۶۰ میلیون تومان است.

متقاضیان تهرانی (زوج‌ها) برای دریافت این وام باید معادل ۲ برابر رقم وام یعنی ۱۹۲۰ برگه اوراق حق‌تقدم وام مسکن (تسه) را خریداری کنند.

بررسی معاملات دیروز اوراق حق تقدم نشان می‌دهد قیمت هر برگ حدود ۱۱۴ هزار تومان بوده است. بنابراین متقاضیان دریافت وام خرید مسکن باید حدود ۲۱۸ میلیون تومان در ابتدای کار هزینه کنند.

با توجه به این مسئله از ۹۶۰ میلیون تومان وام خرید مسکن، حدود ۷۴۲ میلیون تومان برای متقاضیان باقی می‌ماند. با این پول می‌توان ۸.۳ مترمربع واحد مسکونی را با نرخ‌های مردادماه امسال خریداری کرد. این مسئله نشان می‌دهد اثرگذاری وام خرید مسکن به‌طور مستمر در حال کاهش است. طی سال‌های اخیر به دلیل کاهش عرضه مسکن و به تبع آن افزایش تقاضا، افزایش هزینه‌های ساخت و ساز ناشی از تورم و... قیمت مسکن افزایش یافته است.

اهداف بانک مرکزی به‌طور کلی در سراسر جهان شامل حفظ ثبات قیمت‌ها، پایداری نظام مالی، تسهیل رشد اقتصادی، و حفظ نرخ اشتغال است. در ایران، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز وظایف مشابهی را دنبال می‌کند که عبارتند از:

1. حفظ ارزش پول ملی: کنترل نرخ تورم و تثبیت قیمت‌ها برای حفظ قدرت خرید مردم و ارزش پول ملی.

 2. حمایت از رشد اقتصادی: بانک مرکزی با سیاست‌های پولی مناسب به حمایت از رشد اقتصادی پایدار و متوازن کمک می‌کند.

3. حفظ ثبات نظام مالی: نظارت بر بانک‌ها و مؤسسات مالی به منظور حفظ سلامت و پایداری نظام بانکی و جلوگیری از بحران‌های مالی.

4. تنظیم و نظارت بر سیستم بانکی: وضع قوانین و مقررات مناسب و نظارت بر اجرای آنها توسط بانک‌ها و مؤسسات مالی برای اطمینان از عملکرد صحیح سیستم بانکی.

5. مدیریت و تنظیم نقدینگی: مدیریت عرضه پول و کنترل نقدینگی در جامعه به منظور جلوگیری از بروز تورم یا رکود اقتصادی.

این اهداف از طریق اجرای سیاست‌های پولی و مالی، نظارت بر نظام بانکی، و تنظیم و تدوین مقررات و قوانین مناسب دنبال می‌شوند.

جهت سفارش ماشین آلات قیمت خط تولید و راه اندازی گلخانه پرورش انواع نشای و نهال ، در سایت سالینام با شماره های تامین کنندگان تماس بگیرید.


لیست مقالات

آخرین محصولات