نشست مشترک رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینههای توسعه همکاریهای مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ و رشد و شکوفایی بیشتر شرکتهای دانشبنیان برگزار خواهد شد .
این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر روحالله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاریسازی، دکتر کمیل شاعری معاون سرمایهگذاری و دکتر یاسر عربنیا معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت عصر امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه در محل صندوق نوآوری برگزار شد.
خیاطیان در ادامه یکی از برنامههای جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویتبندی دقیق برنامهها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت شده است و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانشبنیان شده است که رقم قابلتوجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامههای جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقشآفرینی جدی داشته باشد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیلگری دارد و بانک ملت میتواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.
خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری میکند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب میشود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.
بحث وام و تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایهگذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.
برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل ۱۰۰۰ شرکت نوپا به فناور
دکتر روحالله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان نقشآفرینی میکنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.
وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و یکی از بانکهای دولتی از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲,۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط این بانک به شرکتهای دانشبنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱,۰۰۰ میلیارد تومان ضمانتنامه برای این شرکتها صادر شده است. شرکتهای دانشبنیان، مجموعههای بسیار خوشحسابی در شبکه بانکی کشور محسوب میشوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیتهایی است که در انتخاب و معرفی شرکتهای دانشبنیان برای دریافت تسهیلات صورت میگیرد.
معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامههای ویژهای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایتها از شرکتهای دانشبنیان تدارک دیدهایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود.
ذوالفقاری افزود: یکی از برنامههای جدی صندوق نوآوری در سال ۱۴۰۳ بحث کمک به تبدیل ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامههای توسعهای مدنظر داریم.
نحوه دریافت وام و تسهیلات از صندوق توسعه ملی
جهت سفارش ماشین آلات قیمت تجهیزات و ماشین آلات عصاره گیری در سایت سالینام با شماره های تامین کنندگان تماس بگیرید.