بانک پارسیان با جدیدترین شیوه دریافت وام و تسهیلات 200 میلیون تومانی برای تعمیرات مسکن
وام و تسهیلات بانک پارسیان
وام و تسهیلات بانک پارسیان
بانک پارسیان یک وام 200 میلیون تومانی برای تعمیرات مسکن دارد که با سود 23 درصدی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت میشود. این وام به دارندگان حساب قرض الحسنه تعلق میگیرد.
متقاضیان به منظور دریافت وام 200 میلیون تومانی تعمیر مسکن باید مدت حداقل شش ماه یا حداکثر 12 گردش حساب داشته باشند.
ضمانت وام 200 میلیون تومانی چیست؟
متقاضیان این وام 200 میلیون تومانی باید برای ضمانت سند ملکی ارائه بدهند. همچنین به عنوان ضمانت 22 درصد از مبلغ وام در بانک مسدود خواهد شد.
مدت زمان تسویه اقساط وام تعمیر مسکن
حداکثر مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات برای تعمیر مسکن 60 ماه اعلام شده است. اما برخی از شعب بانک پارسیان زمان حداکثری برای تسویه اقساط را 36 ماه اعلام کردهاند.
شرایط ویژه دریافت وام تعمیر مسکن
متقاضیان برای دریافت این وام باید شرایطی داشته باشند، از جمله اینکه وام گیرنده نباید قبلا این وام را از بانک پارسیان گرفته باشد. متقاضی نباید بدهی معوق یا چک برگشتی داشته باشد و باید خوش حسابی وی برای بانک محرز شود.
میزان اقساط وام 200 میلیون تومانی
با توجه به مبلغ وام، نرخ سود و مدت زمان بازپرداخت 60 ماهه، میزان هر قسط 5 میلیون و 538 هزار و 94 تومان اعلام شده است. کل سود تسهیلات 138 میلیون و 285 هزار و 653 تومان است. جمع رقم تسهیلات و سود آن هم به 338 میلیون و 385 هزار و 653 تومان میرسد.
بانک پارسیان چه خدماتی ارائه میدهد؟
بانک پارسیان یکی از بانکهای خصوصی کشور است که از سال 1380 مجوز فعالیت دریافت کرد. این بانک با هدف توسعه اقتصادی از طریق گسترش فعالیت در بخش صنایع فعالیت خود را آغاز کرد. این مجموعه انواع خدمات در حوزه بانکداری الکترونیکی، بانکداری تلفن و تلفن همراه، سپردههای ریالی، خدمات و تسهیلات ریالی و … را ارائه میدهد.
اهداف بانک پارسیان به عنوان یکی از بزرگترین بانکهای خصوصی ایران به طور کلی به شرح زیر است:
1. ارائه خدمات بانکی با کیفیت: ارائه خدمات مالی و بانکی با استانداردهای بالا به مشتریان و توسعه محصولات جدید در راستای نیازهای مختلف مشتریان.
2. توسعه فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک: گسترش و بهبود سامانههای بانکداری الکترونیک و دیجیتال برای افزایش سهولت و دسترسی مشتریان به خدمات بانکی.
3. حمایت از فعالیتهای اقتصادی: تأمین مالی پروژهها و کسبوکارها، به ویژه در بخشهای مولد اقتصاد، با هدف افزایش اشتغال و رشد اقتصادی.
4. تقویت سهم بازار: افزایش سهم بازار از طریق جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان فعلی از طریق بهبود کیفیت خدمات و رضایت مشتریان.
5. رعایت مسئولیتهای اجتماعی: مشارکت در فعالیتهای اجتماعی و کمک به بهبود رفاه اجتماعی از طریق انجام پروژهها و برنامههای مسئولیت اجتماعی.
6. بهینهسازی و مدیریت منابع مالی: مدیریت بهینه منابع و مصارف بانک با هدف افزایش سودآوری و پایداری مالی.
این اهداف در راستای تقویت جایگاه بانک در بازار مالی ایران و ارائه خدماتی نوین و کارآمد به مشتریان قرار دارد.
---------------------------