تولید برق رایگان در خانه در سراسر جهان با دیوار بادی بی صدا

وام و تسهیلات


توضیحات بیشتر

تولید برق رایگان خانگی در سراسر جهان با معرفی نخستین سلول‌های ائولیک (eolic) با شناور مغناطیسی در تاریخ امکان‌پذیر شد که نه‌تنها انرژی باد را در دسترس عموم مردم قرار می‌دهد، بلکه سیستم انرژی کنونی را به یک چشم‌انداز انرژی پاک و مقرون‌به‌صرفه برای همه تبدیل می‌کند.

جهان در حال تجربه یک انقلاب سبز در زمینه انرژی است، اما نیروی باد هنوز به‌طور کامل وارد بازار خانه‌های مسکونی نشده است و در حالی که همه در حال نصب پنل‌های خورشیدی روی پشت‌بام خانه‌های خود هستند، انرژی بادی تنها توانسته است حضور خود را در مزارع بادی بزرگ تثبیت کند، بنابراین به‌راحتی برای خانوارها قابل دسترسی نبوده است. دیوار سلولی ائولیک، الگوی جدیدی است که سیستم شناور مغناطیسی را با نیروی باد ادغام می‌کند و فناوری توربین بادی با رویکرد جدیدی را برای تولید برق مورد نیاز خانوارها ارائه می‌دهد.

تبدیل نیروی باد به برق با عمومی کردن انرژی‌های تجدیدپذیر

موفقیت انرژی‌های تجدیدپذیر به تمرکززدایی در تولید انرژی بستگی دارد، اما نیروی بادی از این جنبه پیشرفت چندانی نداشته است. در حالی که ۴۰ درصد از نصب‌های مربوط به انرژی‌های تجدیدپذیر در خانه‌ها شامل نصب پنل‌های خورشیدی روی پشت‌بام‌های مسکونی می‌شود، انرژی باد تنها یک درصد از آن را به خود اختصاص می‌دهد. این تفاوت نه‌تنها یک شکاف، بلکه مانعی برای دستیابی به موقعیت‌های مستقل‌تر در بخش انرژی در سطح اجتماعی است.

دیوار ائولیک شکاف یادشده را با معرفی انرژی باد به محیط‌های شهری و مسکونی پر کرده است؛ توربین‌های آنکه بر دیوارها آویزان است، از تعلیق مغناطیسی برای به حداقل رساندن سطح تماس استفاده می‌کند و در نتیجه بهبود زیادی در عملکرد آن‌ها ایجاد می‌شود. این دیوار به نصب توربین‌های بزرگ و جاگیر معمول انرژی بادی نیاز ندارد. مزیت اصلی دیوار ائولیک در سادگی آن است. توسعه‌دهندگان دنیایی را در نظر گرفته‌اند که در آن خانه‌ها و دفاتر، انرژی باد را به همان شیوه انرژی خورشیدی تولید می‌کنند. چنانچه این فناوری رایج شود، این پتانسیل را دارد که تحول مورد نیاز به سمت تولید برق تجدیدپذیر را در سراسر جهان تسریع کند.

رویکرد حاضر مشکل مقیاس‌پذیری را برطرف می‌کند. برخلاف توربین‌های بزرگ که به مناطق وسیعی نیاز دارند، دیوار ائولیک می‌تواند با محیط‌های شهری ادغام شود و تولید انرژی را غیرمتمرکز کند. این امر شهرها را قادر می‌سازد تا بدون نیاز به سرمایه‌گذاری‌های جدید در زیرساخت‌ها به اهداف انرژی تجدیدپذیر خود دست پیدا کنند. این دیوار همچنین موقعیت انرژی بادی را در جوامع تغییر و به مردم اجازه می‌دهد در دور شدن از سوخت‌های فسیلی نقش داشته باشند.

تأثیر شناور مغناطیسی بر راندمان توربین بادی

ایده اصلی نحوه عملکرد دیوار ائولیک بر اساس شناور مغناطیسی است. این تکنیک از قطارهای پرسرعت و تجهیزات پیچیده گرفته شده است. به‌طور کلی توربین‌های بادی معمولی به دلیل اصطکاک مکانیکی اجزای مختلف دچار تلفات انرژی می‌شوند، با این حال سیستم شناور مغناطیسی دیوار ائولیک این اصطکاک را کاهش می‌دهد و در نتیجه عملکرد بهتر دستگاه را به همراه دارد. این نوآوری با دوبرابر کردن سرعت اولیه باد، انرژی بسیار بیشتری را از همان منبع باد تولید می‌کند. این بدان معناست که خانوارها یک راه‌حل انرژی بادی کم‌حجم، کم‌سروصدا و کارآمدتر مناسب برای منازل شهری و حومه شهر خواهند داشت.

مکانیسم بدون اصطکاک این توربین‌ها همچنین موجب افزایش طول عمر توربین و کاهش هزینه‌های نگهداری آن می‌شود و صاحبان خانه از مزایای سیستم تحویل انرژی طولانی‌مدت بهره می‌برند. این قابلیت اطمینان دیوار ائولیک را به یک نوآوری و سرمایه‌گذاری بلندمدت برای یک منبع انرژی تجدیدپذیر تبدیل می‌کند. استفاده از شناور مغناطیسی در آن نیز ایمنی و سازگاری با محیط را افزایش می‌دهد.

برخلاف ساختارهای توربین معمولی که پر سر و صدا هستند و ممکن است بر جانوران یک منطقه تأثیر منفی داشته باشند، دیوار ائولیک بی‌صدا است. این ویژگی‌ها آن را برای استفاده خانگی ایده‌آل می‌کند، زیرا محیط زندگی باید تا حد امکان عاری از سر و صدا باشد و ظاهر آن باید در نظر گرفته شود. به‌عبارت دیگر، شناور مغناطیسی یک انقلاب در انرژی باد است که فرصت‌هایی را برای استفاده از این محصول برای خانواده‌های سراسر جهان باز می‌کند.

طرح توجیهی کسب و کار

انواع نیروگاه‌های خورشیدی:

          1.       نیروگاه‌های خورشیدی فتوولتائیک (PV): این نیروگاه‌ها از پنل‌های خورشیدی استفاده می‌کنند که به طور مستقیم نور خورشید را به برق تبدیل می‌کنند. این نوع نیروگاه‌ها می‌توانند در مقیاس‌های مختلف، از سیستم‌های خانگی تا نیروگاه‌های بزرگ تجاری، استفاده شوند.

          2.       نیروگاه‌های خورشیدی متمرکز (CSP): این نیروگاه‌ها از آینه‌ها یا لنزهای بزرگ برای متمرکز کردن نور خورشید بر روی یک نقطه خاص استفاده می‌کنند تا حرارت تولید کنند. سپس از این حرارت برای تولید بخار و در نتیجه تولید برق استفاده می‌شود.

طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی


لیست مقالات

آخرین محصولات