۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرحهای صنعتی و صنفی ایلام پرداخت شد
وام و تسهیلات
وام و تسهیلات
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام گفت: از مردادماه سال گذشته تاکنون ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به طرحهای صنعتی و صنفی این استان پرداخت شده است.
رضا محمدرحیمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به عملکرد حوزه صنعت، معدن و تجارت در تامین مالی (تسهیلات بانکی) طرح ها و واحدهای صنعتی، معدنی و صنفی در استان اظهار داشت: از مردادماه سال گذشته تاکنون تعداد ۱۶۶ طرح صنعتی و صنفی به مبلغ ۸۷۰ میلیارد تومان به بانک های عامل استان معرفی شده است.
وی افزود: از مبلغ معرفی شده به بانک های عامل استان، ۶۳۰ میلیارد تومان تسهیلات در بخش سرمایه ثابت و در گردش توسط بانک های عامل مصوب شده است.
رییس سازمان صمت ایلام یادآور شد: از این مبلغ تاکنون ۲۲۰ میلیارد تومان به طرح ها و واحدهای صنعتی استان پرداخت شده و با ابلاغ منابع تبصره ۱۸ سال جاری توسط وزارت اقتصاد این فرایند ادامه خواهد یافت.
محمدرحیمی ادامه داد: سیاست دولت سیزدهم احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال است، بطوریکه در مدت فعالیت دولت سیزدهم تاکنون ۲۹ واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشته و امسال هم در تلاشیم با استفاده از ظرفیتهای موجود تعداد ۲۲ واحد دیگر را به مدار تولید بازگردانیم.
وی اضافه کرد: همچنین در راستای اقدامات صورت گرفته از سوی این اداره کل ۲۱ واحد صنعتی راکد سال گذشته و هشت واحد دیگر نیز نیمه نخست اول سال جاری فعال و راه اندازی مجدد شده اند.
وی بیان کرد: مسائل بانکی، تامین اجتماعی، امور مالیاتی و کمبود تامین مواد اولیه و ... از جمله موضوعاتی است که با پیگیری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مورد بررسی و تصمیم گیری لازم با حضور مسوولان دستگاه های اجرایی قرار گرفته است.
رییس صنعت، معدن و تجارت ایلام با اشاره به وضعیت واحدهای تولیدی در استان اضافه کرد: ۴۷۹ واحد تولیدی دارای پروانه بهره برداری با حدود سرمایه گذاری ۲۸ هزار میلیارد تومان و نزدیک به ۱۰ هزار نفر اشتغالزایی در استان وجود دارد که از این تعداد واحد تولیدی حدود ۷۰ درصد یعنی ۳۳۹ واحد فعال و نیمه فعال وجود داشته که ۳۰ درصد آنها یعنی ۱۴۰ مورد واحد راکد محسوب میشوند.
محمدرحیمی یادآور شد: ۵۲۵ فقره جواز تاسیس فعالیت با سرمایهگذاری مورد نیاز ۴۲ هزار میلیارد تومان و اشتغال بیش از ۱۵ هزار نفر در استان ایلام وجود دارد.
وی عمده مشکلات در بخش صنعت را مربوط به کمبود نقدینگی، معوقات، مشکلات بانکی، تعطیلی واحدهای تولیدی، فرسودگی ماشین آلات و منسوخ بودن تکنولوژیها بیان کرد و یادآور شد: فرسودگی ماشین آلات و منسوخ بودن تکنولوژی از دیگر مشکلات این حوزه تولید است.