نحوه دریافت وام احداث نیروگاه خورشیدی ۱۴۰۳

وام و تسهیلات


توضیحات بیشتر

سازمان ساتبا (سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی ایران) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تسهیلاتی به منظور احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر از محل اعتبارات قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به وزارت نیرو اختصاص داده شده است؛ لذا از کلیه متقاضیان استفاده از تسهیلات مزبور که دارای مدل‌های قراردادی ماده ۱۲ خورشیدی، تابلوی برق سبز بورس و ماده ۶۱ قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی تا ظرفیت ۱۰ مگاوات هستند دعوت می‌شود از تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۹ تا زمان تکمیل ظرفیت منابع مالی، در سامانه جامع کسب و کار، اشتغال و تسهیلات (کات) وزارت امور اقتصادی و دارایی به آدرس https://kat.mefa.ir/ مراجعه و با تکمیل فرم‌های مربوطه و ارائه مستندات موردنیاز، درخواست خود را ثبت نمایند.

برای استفاده از این تسهیلات نیاز به اخذ مجوز احداث نیروگاه خورشیدی می‌باشد. افرادی که متقاضی احداث نیروگاه‌های کوچک (انشعابی) تا ۲۰۰ کیلووات هستند (نیروگاه‌های ماده ۶۱) و متقاضیان احداث نیروگاه‌های بزرگ تا ۱۰ مگاوات باید برای دریافت این تسهیلات مجوز احداث نیروگاه خورشیدی داشته باشند.

راهکار سریعتر و مطمئن اخذ تسهیلات نیروگاه خورشیدی

در صورتیکه نیاز به اخذ مجوز نیروگاه خورشیدی دارید و یا قبلا مجوز گرفته اید و نیازمند مشاوره جهت انجام امور فنی و دریافت سریعتر تسهیلات هستید در فرم زیر شماره تماس خود را وارد نمایید تا مشاور مربوطه با شما تماس بگیرد. حجم درخواستها بالاست ولی در سریعترین زمان ممکن با شما ارتباط برقرار خواهد شد.

تکمیل فرم مشاوره جهت اخذ تسهیلات بانکی

هزینه اخذ مجوز نیروگاه انشعابی تا ۲۰۰ کیلووات بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان می‌باشد و شامل پرکردن فرم‌های فنی، تکمیل کاربرگها، ثبت مهرسان، شبیه سازی داخلی نیروگاه، دیتاشیت تجهیزات و مشخصات فنی تجهیزات، توجیه اقتصادی، سایت پلان اولیه و... تمامی اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ قرارداد احداث نیروگاه خورشیدی می‌باشد. حدودا ۳۰-۴۰ روز کاری زمان می‌برد تا مجوز صادر گردد و بعد از آن می‌توانید برای دریافت وام اقدام نمایید.

هزینه اخذ مجوز نیروگاه‌های خورشیدی بزرگ بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان می‌باشد. مدت زمان اخذ مجوز حدودا ۳-۴ ماه می‌باشد. این هزینه شامل انجام تمامی مراحل اخذ مجوز از ثبت شرکت و تخصیص زمین (یا شرکت در مناقصه) و صدور پروانه تا قرارداد خرید تضمینی می‌باشد. تمامی مجوز‌های ۱۳ گانه از ارگانها، طرح اتصال به شبکه برق با نرم افزار دیگسایلنت؛ شبیه سازی نیروگاه با نرم افزار PVsyst؛ سایت پلان دقیق نیروگاه، لیست تجهیزات، طرح توجیهی اقتصادی بر اساس شرایط تابش و دمایی دقیق منطقه، برآورد هزینه‌های جزئی احداث، پیش بینی درآمد در مدل‌های مختلف خرید تضمینی ارزی و عرضه در بورس و صادرات، پیگیری‌های اداری، ثبت در سامانه‌های دولتی و بارگذاری مدارک فنی؛ انتخاب فنی اقتصادی تجهیزات و ... است.

مشاوره جهت اخذ تسهیلات:

افرادی که قبلا مجوز احداث نیروگاه خورشیدی گرفته اند، جهت انجام امور درخواست وام می‌توانند تماس بگیرند. با هزینه ۵۰ میلیون تومان تمامی اطلاعات مورد تهیه و در فرم‌ها بارگذاری می‌شود. باید در نظر داشت با وارد کردن اشتباه اطلاعات، فرآیند اصلاح زمانبر بوده و گاه‌ها ممکن است هفته‌ها اصلاح آن زمان ببرد. در این مسیر پیگیر‌های اداری ناشی از ثبت اطلاعات در ساتبا و صندوق پژوهش فناوری جهت صدور سریعتر مجوز‌ها انجام خواهد شد. در فرم زیر شماره تماس خود را وارد نمایید تا مشاور مربوطه با شما تماس بگیرد. حجم درخواستها بالاست ولی در سریعترین زمان ممکن با شما ارتباط برقرار خواهد شد.

تکمیل فرم مشاوره جهت اخذ تسهیلات بانکی

مشخصات وام: تا ۸۰ درصد تسهیلات بانکی اعطا می‌شود و 2 سال تنفس دارد. بانک ملت و صندوق کارآفرینی امید بانک‌های عامل هستند که با سود ۱۵-۱۶ درصدی این تسهیلات را اعطلا خواهند کرد.

توجه مهم: تسهیلات محدود بوده و بعد از رسیدن به تعداد مورد نظر سایت بسته می شود. باید قرارداد خرید تضمینی برق (دارای تاریخ فعال) داشته باشید. افرادی که ندارد می توانند الان برای اخذ مجوز اقدام نمایند تا در فراخوان های بعدی بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. مثل سایت ثبت نام خودرو، ثبت نام اعطای تسهیلات هر چند ماه یکبار باز می شود.


لیست مقالات

آخرین محصولات